Mar 31, 2011

terjah MC D~

semekom...hari ni mcm tak caya jer pagi2 lagi dah keluar rumah nak pegi kejer..kalo tak selama ni selagi tak pukul 7.45 ghentikan la aku nak kuar awal2..aku rasa punch card aku tu boleh kira baper banyak waner biru..semedangnyer merah ajer.. tak silap aku kuar pukul 7am kot..

jangan ingat aku punyer azam baru errkk..takder maknanyer aku nak start akhir mac ni..bek aku start awal tahun depan jer..agak2 bos aku da angkat kening tu, sama2 la ko tawakal yer.. mendernyer sebab pak cik MC D korang tu wat promosi..so saper yg tak nak terjahkan..ko beli paper barang dalam 5 hengget ke atas..ko akan dapat 2 set breakfast.. aku beli apple pie 3 ketul dalam 6 hengget, so dapat la yg percuma tu..

kunun dtg awl, dapat lah blah awal..jgn harap..tang drive thru da mcm ular ni kan plak kat dalam..terpaksa la aku and cumi beratur asing2..pukul 8 baru dapat sampai counter hookeeyyy..so korang dapat bayangkan panjang mana q nyer tu..

sampai opis masing2 da kebulur..walau tak sedap and tak segah mana seperti dalam gambo, aku bedal jer..kang tak makan membazir lak kan...bukan senang aku nak jejak kaki ker MC D ni..huhu...



tadaaaaaa...



eecceeeeehhhhh...



lalalalallaa~



caaakkk!!!



pucatnyerr..



indah kabor dari ruperrr...



makan sonyap2..



nak jugaaakkkk....



errkkk...


****gaji da masukk...weee....1st time bayor loan,kembang2 hidung aku duk tayang2 slip kat pak aku nnt..ngeee..

2 comments:

seti said...

klu nk bgun pg kna tggu mcd wat promosi lg r ni..hihi

syera said...

hahaha..malas la..