Apr 17, 2011

seoul garden~

assalamualaikum..
yesss...kali ni citer pasal makan2 lagi..asyik makan jer..gumux la ko balik pas ni yer..jumaat ritu cam biasa aku and the gang pergi terjah steamboat seoul garden kat ioi jer..nak ckp steamboat pon tak jugak..sebab kat situ bleh bako2 lagi..ala bbq gitu.. satu paler baper hengget???? yes..amat mahal bagi aku..RM 40++ gitu la.. pas ni kayap la aku..

makanan dia??? best la..dari yg berat sampai yg ringgan..ayam and daging mmg banyak jenis..ko ckp jer nak perisa aper..black papper, curry, kimchi..sampaikan kopi pon ado.. tapi perisa tea, horlick , vico takdo la yo..kang kalo ado kang cirit plak ko nnt.. perisa kopi??? yupss...tapi aku tak telan sgt la, sebab rasa manis2 la..kureng minat.. segala sedara mara lala pon ado..sayur pon segala jenis ado..kimchi pon ado..ermm..sodap joo...ala yg kubis2 duk peram and gaul ngan cili tu..org korea kot yg salu mkn.. air macam2 ader tapi yg panas2 takder la yer..aiskrim, abc, rojak, nasik mee..pon ado..

bebudak ni bukan makan sgt pon..main bako2 je lebey sampaikan kuali tu aku tgk pon tak lalu nak mkn da..dengan daging yg ko bako hangus melegam sampai melekat kat kuali tu..tapi aku ngap kan ajer..sodap jo..lagi2 cicah ngan sos cili..perrgghhhh...tak control ayu da aku..ni kalo bakal mak mertua tgk ni..kompem batal jadi menantu dier..riso umah dier terbako nnt..

biler balik citer ngan mak aku, sentap plak mak aku tak ajak dier..da satu hal aku berjanji nak bawak lain kali...ikat perut lagi la aku..ngeh3..






aini yg suker membako daging.. 



oiii..sopan skit cik kak oi..blakang tu ader abg enceeemm



xtvt mencuri dging bako... 



sumi...daging tu nak jatuh da...



comey tak??



tak cukup ruang ko..



sebelom membako.. licin berkilat..ermmm..



selepas membako..hitam melekat..




**** pas ni makan thai plak cumi yer...



2 comments:

seti said...

jom next month..tp ko payung la... sawadikapppp..jom mkn ikan siakap

syera said...

nak suh aku kayap ke yunk