Aug 26, 2011

Iftar Bersama Otai Puchong!!

assalamualaikum..

hohohoh..lama sudah tak keluar dgn member2 puchong. so sempena bulan ramadhan ni, ada gak rejki kiteorg nak berkumpul lagi. bukan senang hookeeyy nak kumpul2 ni. yelah sejak dah bergelar PEKERJA DEDIKASI ni susah nak bahagikan masa. masing2 ada komitmen sendiri..

plan punya plan, last2 kiteorg berbuka puasa kat KENNY ROGERS IOI MALL jerwww...tu je yg mampu..paham2 la nak akhir bulan ni, ada je company yg tak bagi gaji lagikan. so kira hookeyyy la mkn kat situ..yg join time tu aku, cumi, raja, aini, dayah, ruby, hajar and dik jue

nasib baik aku n cumi sempat booking, kalo tak makan roti je la dulu..mmg full giler. makanan dier cam biasa la..AYAM.. so tgk je gambo tu..malas nak membebel. kang kalo aku membebel takut tersasar arah percakapan aku..tak pasal2 kurang pahala akukan...ngee...




salam berbuka puasa!!



muker tgu budak2 yg lain



ni sumer da berkumpul..ruby tlg snapkan



yeaahhhh muker suci kami!!



miss watanabe n miss erynziea



dik jue n cumi (22 dah takleh ngorat kk..)



miss japan!! raja



tak pandang kiri kanan dah si aini ni!!



kot ye laporr...mata tu bukak la..nikmat ye kak!!!



hajar yg pemalu 



dayah yg otai!!



baru wat rambut ye cik ruby!!



khusyuk dgr aini menipu



yg ni aku tatau naper jd cenggini



tak sedap!!! tapi habis di bedal..



aku hangiinn jer!! mntak kepak ko bagi paha..



okkk laaa...



cam membazirrrr jerwww..kecik nau..



*** pasni konvoi raya plak..mudah2an aidilfitri tahun ni berjalan dgn lancar..amin...

2 comments:

rohanazainal said...

sedap giler! manci! na kenny jugak!

Luqmanul Hakim said...

Wat kenny rogers...?... Kenyang ke uolss ni haha